Propostes a mida

/Propostes a mida

CATÀLEG: ASSESSORAMENT · PROJECTES COMUNITARIS · FORMACIONS · PROPOSTES A MIDA · TEAMBUILDING

Propostes a mida

Dissenyem tallers per a treballar diferents problemàtiques del vostre entorn o d’actualitat, a través de la reflexió i cerca de solucions creativa: com teatre social per a joves, murals col·lectius, videoclip, teatre per a gent gran, etc.

A partir d’una reunió prèvia, us farem un proposta d’activitat adaptada a les vostres necessitats.

_MG_8843
CATÀLEG
Murs invisibles: teatre fòrum per a la convivència. 

Sobre els prejudicis que tenim envers altres cultures i com cercar estratègies per a desfer-los. (A partir de 11 anys) (Dins el Catàleg d’Activitats Antirumors de l’Ajuntament de Barcelona)

(Sinopsis) En Bilal, d’11 anys, es muda amb la seva família a un nou edifici, justament on viu el seu millor amic, en Carles. Les dues famílies provaran de tenir una bona convivència, però un ipad perdut servirà com a detonant de molts prejudicis envers l’altre, portant al límit la situació del Bilal i la seva família.

Guillem el voluntari. 

Sobre com gestionar els límits en las tasca de cuidar a les persones des del rol de voluntari. (Per tècnics i voluntaris)

(Sinopsis) El Guillem ja no ha de cuidar a la seva mare i ara té ganes de donar el seu temps a altres persones. Les presses, la manca de formació i de coneixement dels límits faran que el Guillem es deixi portar per la Sra Carme fins a perdre la seva autonomia.
On està la frontera de la tasca de voluntariat? Com en podem conèixer els límits? I el més important: com els posem?

Park kaka. 

Sobre la conviv√®ncia en espais p√ļblics (Totes les edats)

(Sinopsis) En un parc es troba una senyora gran donant menjar als ocells, unes¬†ve√Įnes amb els seus gossos i uns joves fumant a la gespa. La combinaci√≥¬†perfecta perqu√® exploti el conflicte, perqu√® cadasc√ļ t√© la seva necessitat¬†i la seva responsabilitat en la brut√≠cia i la conviv√®ncia al parc.

Quin marron. 

Sobre conflictes en l’entorn escolar que, si no son gestionats de forma correcta, poden crèixer i multiplicar-se. Un bon recurs es la mediació entre iguals. (Per joves)

(Sinopsis) La Martina i la Carla són dues amigues d’infància que ja han arribat a l’adolescència, on es trobaran amb molts canvis que afecten la seva relació. Un dia el conflicte explota i, lluny de resoldre-ho, la pilota es va fent gran, implicant a tots els companys i companyes. Els rumors, les xarxes i els prejudicis ho compliquen tot.

Teatre Fòrum a mida. 

Més informació