Formacions

/Formacions

CATÀLEG: ASSESSORAMENT · PROJECTES COMUNITARIS · FORMACIONS · PROPOSTES A MIDA · TEAMBUILDING

Formacions

formacionsiconferencies
FORMACIONS

Formem a professionals en eines artístiques aplicades a contextos educatius, comunitaris i sanitaris per acompanyar als grups i persones en el seu creixement. 

 

Per què formar-nos en llenguatges artístiques aplicades? Cada cop més estudis i recerques demostren la importància dels llenguatges artístics per la transformació de les persones i comunitats.

 

Els llenguatges artístics contribueixen al desenvolupament integral i ple de les persones, i per tant de les comunitats. Fomenta nous camins d’expressió, potencia les habilitats, facilita la convivència, estimula la reflexió vivencial i aporta estratègies per la vida.

formacions
TRAJECTÒRIA

L’equip de la cooperativa acumula més de quinze anys d’experiència en l’aplicació de les arts en contextos diversos, amb perfils interdisciplinaris que hibriden coneixements i pràctiques de diversos sectors. Comptem també amb una àmplia trajectòria en la formació a professionals.

Formats:

  • Mòdul (mínim 4 hores)
  • Formacions integrals de 15 a 60 hores
  • Postgrau d’art per l’acció socioeducativa (online)

Dirigides a professionals dels sectors educatiu (Pedagogia, Magisteri), social (Educació Social, Treball Social, Psicologia), sanitari i artístic.

Eines artístiques: Teatre de l’Oprimit, Arts plàstiques, Creació Comunitària, Arteràpia i Dansa Aplicada.

Enfocades a la intervenció en contextos diversos: entorn sanitari, interculturalitat, joventut, educació formal i no formal, creació artística, participació, etc.

Currículum de formacions

conferencies