Espectacles a mida

/Espectacles a mida

Ja sigui amb motiu d’una celebració o bé per moure a la reflexió sobre un tema en concret, sovint se’ns encomana la creació d’espectacles teatrals a mida. Els construeixen els nostres professionals de les arts escèniques, en col·laboració amb l’organització o institució demandant. La metodologia de treball d’Art&Coop per als espectacles a mida, similar a la de les creacions comunitàries, permet un resultat de qualitat en un temps reduït:

  1. Temporalització i diagnosi: Es marquen els temps i passos a seguir amb el client. Es realitzen una sèrie de reunions i recerca de material, per tal de conèixer acuradament les necessitats, els objectius, l’espai de representació, etc.
  2. Guió: Es construeix un guió i es comparteix amb el client per tal de consensuar-ne la narrativa.
  3. Assaig de l’espectacle: Dirigit i interpretat per professionals del sector de les arts escèniques. Es convida al client a veure algun assaig.
  4. Representació en l’espai escollit.
CATÀLEG
Jornades i celebracions. 

Creació d’espectacles a mida sobre la història de l’organització o la comunitat per a jornades, celebracions o festivitats. El guió es crea conjuntament amb el client.

Alguns exemples

Teatre Fòrum a mida.

Creació d’un model de teatre fòrum per ser dinamitzat i debatut amb la comunitat, i així promoure la reflexió i l’acció entorn una situació d’opressió. Creat i interpretat per professionals del Teatre de l’Oprimit (actors, actrius i dinamitzador/a).