Col·laboradors

/Col·laboradors

Col·laboradores i col·laboradors

a2
Òscar Xavier Galindo.
Actor, contacontes, director teatral i formador.

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i Diplomat en Coaching emocional. Fruit de la conjunció de l’experiència en processos de creixement a través de diferents teràpies psicològiques (Gestalt, coaching, regressions, PNL), la pràctica del Ioga i de la meditació, i el treball interdisciplinar en projectes de caràcter social com a membre de l’Associació Marabal, imparteix tallers que tenen per objectiu l’enriquiment i autoconeixement de les persones que hi participen.

L’Òscar col·labora com a actor en diversos Teatre Fòrums i Espectacles a mida.

a2
Abdelfateh Damouh.
Actor.

Intèrpret i tallerista de teatre amb l’escola Forn de teatre Pa’tothom a Barcelona. Ha participat com a actor en vàries obres de teatre fòrum per Catalunya. També ha actuat en cinema espanyol (“El truco del manco” de Santiago Zannou) i en diverses obres de teatre professional, com “Portes del cel” del director català Josep Pera Peyró i “Don Juan Tenorio” amb el director Santiago Sànchez. Compta també amb formació en Mediació Intercultural.

L’Abdel col·labora com a actor en diversos Teatre Fòrums.

a2
Maria Aragó.
Actriu.

Graduada en Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava i en Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha cursat un stage de Stanislavsky a Minsk (Bielorrusia) e Interpretació amb Boris Rotenstein.
En teatre destaquen els següents treballs: “Antígona” de Sófocles, dirigida per Aleix Duarri; “Cinco Tipos de Silencio”, dirigida per Nicolás Rivero i “Hasta que la muerte nos separe” dirigida per Raúl Ruíz dins del projecte Microteatre Barcelona, entre d’altres.

La Maria col·labora com a actriu en diversos Teatre Fòrums i Espectacles a mida.

a2
Glòria José.
Artista Visual i Performer.

Formada en Arts Plàstiques i Arts Escèniques. Des de 2009 forma part de la Cia. Jordi Cortés Kiakahart com a assistent de direcció artística i, en paral·lel, del col·lectiu Liant la Troca com a docent i performer, treballant amb Dansa-Teatre i Dansa Integrada. Formada també en moviment aplicat a l’àmbit de la salut, desenvolupa un treball terapèutic on el moviment i les arts plàstiques es troben.

La Glòria col·labora com a assistent de direcció en el projecte  Creació Xic.

a2
Yago Morera Creus.
Actor, professor i psicòleg.

Compagina la professió d’actor amb la docència de teatre en diferents àmbits, ja sigui com a eina artística, de transformació social-comunitària o terapèutica. Format en interpretació amb Ariane Mnoushkine (Théâtre du Soleil), Manuel Lillo, Txiki Berraondo, Javier Daulte, Andrés Lima, Javier Galitó-Cava (Tècnica Meisner) i Lilo Baur (Theatre Complicite). Graduat en Psicologia, actualment està cursant el doctorat Arts i educació a la Universitat de Barcelona.

En Yago col·labora com a dinamitzador de Creacions comunitàries de teatre amb joves.

a2
Leticia Pipman Rojlin.
Especialista en Teatre d’intervenció social.

Comença la seva formació en Arts Escèniques a Buenos Aires i continua formant-se com actriu i facilitadora a Barcelona. Formada com a terapeuta a l’Institut Gestalt, actualment cursa el grau de Psicologia (UOC). Facilitadora de Teatre Social des de 2005 (formada al Forn de teatre Pa’tothom), s’ha especialitzat en l’ús del teatre com a eina d’implicació social i educativa, i col·labora amb diverses entitats: Retroba’t, Gestual, Impactat, entre d’altres.

La Leticia col·labora com a dinamitzadora de Creacions comunitàries de teatre amb joves.

a2
Núria Banal Farré.
Especialista en processos creatius per a la intervenció.

Llicenciada en Filosofia i Ciènces de l’Educació (Universitat de Barcelona) i màster en Arteràpia (AEC-Universitat de Vic, dir. Jean-Pierre Klein). Formada en Dansa Lliure (Malkowsky) i Dansa Creativa, i en Dibuix i Pintura a l’Escola Massana. Àmplia experiència com a formadora en dansa i processos creatius i com a arterapeuta. Membre fundadora de l’Associació Catalana de Dansa Lliure i l’Associació Marabal, on dirigeix el seu Centre de Formació i Creació Artística.

La Núria col·labora com a dinamitzadora en Tallers per a la reflexió.

a2
Ester López.
Actriu, ballarina, pedagoga artística i periodista.

Postgraduada en Art Dramàtic per La Casona. Formació contínua en diverses disciplines de dansa, treball corporal i tècniques teatrals. Membre fundadora de l’Associació Marabal. Compta amb una àmplia trajectòria com a actriu i ballarina, i impartint i dinamitzant tallers i formacions en Teatre Social, Dansa i Expressió per a totes les edats. És també directora artística de la Cia. Cabaret Marabal. Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Periodisme) per la UAB.

L’Ester col·labora com a actriu em Espectacles a mida i com a dinamitzadora en Creacions comunitàries.

Entitats col·laboradores i en xarxa

Art&Coop compta també amb el recolçament de diverses entitats, organitzacions, xarxes i institucions.

En alguns dels nostres projectes, treballem en xarxa amb diverses entitats i organitzacions amb la voluntat de crear conjuntament, sumant experiències i coneixements. D’aquesta manera, dotem els projectes d’una major qualitat i un enfocament més complet i integrador.

Fundació La Roda, Cooperativa EDUVIC, Fundació Vicky Bernadet, Nexes, CreArt, Pla Comunitari Poble-sec, ETCs, Pla BCN Interculturalitat i Xarxa BCN Antirumors, Artibarri, Institut del Teatre, Auditori de Sant Martí, Ajuntament de Barcelona, Districte de Sants-Montjuïc, Centre Cultural Albareda i Centre Cívic el Sortidor.